Rok isporuke

Nakon što ste napravili porudžbinu na web shopu-u, automatski ćete dobiti potvrdu napravljene porudžbine na vaš mail i ona ulazi u proces obrade.
Nakon obrade porudžbine,bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.Period obrade porudžbine u redovnim okolnostima je najčešće 2-3 radna dana,nekada je to i brže 

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas) pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h.
Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.
Ukoliko primetite da je transportna kutija ili kesa u kojoj je zapakovana roba značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite,pozivom na broj 060/40-40-885 ili putem email-a lovacke.lampe@gmail.com

Cena isporuke

Cena isporuke na sajtu je informativnog karaktera, zbog čestih promena cena goriva na tržištu tačnu cenu utvrdjuje kurirska služba D express,čiji cenovnik možete pogledati na linku ispod
Kurirska služba izdaje fiskalni račun za svoje usluge nezavisno od porudžbine,samim tim se Lovačke lampe Doo ograđuje od mogućih nesuglasica oko cene isporuke paketa
Obavezno tražiti fiskalni račun od kurirske službe za njihove usluge ,jer mi ne izdajemo taj račun(iako su oni u obavezi da ga izdaju)
D express cenovnik

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI(NARUČITI), saglasni ste sa uslovima isporuke.PRAVO NA ODUSTAJANJE

Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.lovackelampe.com  smatra prodajom na daljinu.

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Obrazac/Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.
Obrazac/izjavu o odustanku možete preuzeti OVDE

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod.Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. 

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne moze vratiti.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju, pri čemu se mora priložiti i račun-otpremnica koju je kupac prethodno dobio uz porudžbinu. 

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.
Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.