Fiksni: 011 4095 495 ili Mobilni: 060 40 40 885  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine  |  Omiljeni proizvodi

  
  
  
  
 Slika GSM prisluškivač - špijun bubica N9

  • Slika GSM prisluškivač - špijun bubica N9
  • Slika GSM prisluškivač - špijun bubica N9
  • Slika GSM prisluškivač - špijun bubica N9
  • Slika GSM prisluškivač - špijun bubica N9
  • Slika GSM prisluškivač - špijun bubica N9
     
Pin It


GSM prisluškivač - špijun bubica N9

Cena: 6.500 din

Na zalihama

PDV od 20% je uključen u cenu, TROŠKOVI ISPORUKE NISU UKLJUČENI U CENU

Kako radi prisluškivač sa glasovnom aktivacijom?

GSM prisluškivač - špijun bubica N9

GSM prisluškivač neograničenog dometa - špijun bubica je savršen prislušni uređaj koji omogućava audio nadzor prostorija, auta, kancelarije, magacina, hale ili čega želite sa bilo koje tačke na svetu, samo je potrebna pokrivenost GSM signalom (GSM mrežom mobilne telefonije). U ovaj aparat jednostavno stavite SIM karticu kojoj samo Vi znate broj, postavite prisluškivač tamo gde želite i nazovete sa Vašeg mobilnog, fixnog telefona, skype-a ili halo govornice. Posle samo par sekundi špijun buba se sama aktivira bez ikakve svetlosne, zvučne ili vibracione signalizacije i Vi imate potpunu audio kontrolu nad prostorijom ili automobilom.

Praktičnost prisluškivača neograničenog dometa

Ogromna prednost ove špijun bube je to što je neograničenog dometa, malih je dimenzija (duplo manji od kutijice šibica), tako da se ovaj prisluškivač lako može sakriti ili zalepiti uz pomoć duplo lepljive trake koja dolazi u kompletu. Praktičnost poslednje generacije uređaja za prisluškivanje se ogleda u tome što imaju glasovnu aktivaciju gde prisluškivač, u momentu čim registruje glas, poziva broj koji ste mu prethodno zadali a na vama je da prihvatite poziv i uživo slušate razgovore u prostoriji u kojoj ste ga postavili. Glasovnu aktivaciju možete jednostavno aktivirati ili deaktivirati slanjem SMS poruke sa vašeg mobilnog telefona. Bilo da je glasovna aktivacija uključena ili isključena Vi ćete u svakom trenutku moći prisluškivati prostoriju u kojoj se prislušni uređaj nalazi jednostavnim pozivom SIM kartice koja je prethodno ubačena u ovaj prislušni uređaj. Najnoviji model prisluškivača se čak aktivira i na šapat tako da se i najtiši razgovori sa udaljenih mesta mogu čuti.


Za razliku od već zastarelih RF prisluškivača kod najnovijih GSM prisluškivača neograničenog dometa ne postoji mogućnost da neko drugi upadne u vezu, tako da jedino osoba koja zna broj telefona (SIM kartice) u ovom prislušnom uređaju će moći da prisluškuje - a to ste samo Vi. 

Besplatno prisluškivanje uz pomoć GSM prisluškivača neograničenog dometa

Ako se zapitate kakva je potrošnja telefonskog računa dok pozivate ovaj uređaj za prisluškivanje i dok on poziva Vas, odgovor je vrlo jednostavan - zanemarljiv! Zašto? Zato što većina mobilnih operatera danas ima povoljnosti koje možete vrlo efikasno iskoristiti i pri korišćenju opreme za prisluškivanje. Konkretno npr. MTS već godinama nudi povoljnost tzv. OMILJENOG BROJA gde će vas sama uspostava veze pri pozivanju prisluškivača kostati 4-5 din a prisluškivanje, koliko god da traje je besplatno.

Lociranje uz pomoć prisluškivača neograničenog dometa

Prisluškivač ima i mogućnost lokacije na teritoriji cele Srbije (u tom slučaju Vam čak pokazuje i ulicu u kojoj se aparat nalazi kao i udaljenost od vas u km) što ga čini veoma praktičnim u slučaju da želite da zaštitite vaš automobil jer ćete tada znati u svakom trenutku gde se vaš auto nalazi i šta se priča u njemu.

Prisluškivač ima punjivu bateriju (postoji mogućnost da se poveze na akumulator čime će dobiti konstantno napajanje bez potrebe da se vadi iz auta), vreme autonomije je od 1 do 2 sati slušanja i do 2 dana na standby-u.

Specifikacija:
Radi na svim mrežama mobilne telefonije 850/900/1800/1900 MHz

Punjiva Li baterija
Dimenzije: 30 x 20 x 10 mm (duplo manji od kutijice šibica)
Neograničen domet i nemogućnost mešanja u vezu od strane drugih ljudi

Paket uključuje:
GSM prisluškivač
USB kabal
Uputstvo (na engleskom)
Originalno pakovanje

Garancija 6 meseci

Fiksni: 011 4095 495 ili Mobilni: 060 40 40 885 - Poručivanje telefonom
Radnim danima , 08:00-16:00, Vikendom i praznikom. : NE RADIMO

 

Tagovi:Informacije o proizvodu


Kategorija: Sigurnosni uređajiSlični proizvodi


GSM mikro prisluškivač neograničenog dometa sa senzorom za pokret! - Veličine kutije šibica 4.5 x 3 x 1.5cm, u funkciju ga stavljate tako što ubacite sim karticu za mobilni telefon u njega i prikr...
6.500 din